Rezultate Wisconsin Badger 5 (5/31)

In 1998 Legislatura Statului Wisconsin a autorizat crearea Loteriei din Wisconsin, condusa de Departamentul de taxe din Wisconsin. Pe 18 Septembrie 1988, primul bilet la loterie a fost scos la vanzare pentru 2 jocuri: “Match 3” și “Wisconsin Red”.

De la deschiderea loteriei din 1988 pana astazi Loteria din Wisconsin a platit mai mult de 7.8 miliarde de dolari castigatorilor la loto, din care, peste 877 de milioane de dolari vanzatorilor sub forma de comisioane si peste 4.1 miliarde de dolari sub forma scutirii impozitelor pentru rezidentii din Wisconsin. In decursul anilor, Loteria din Wisconsin a generat peste 13.9 miliarde de dolari din venituri, 93% din aceasta suma intorcandu-se la locuitorii din Wisconsin.

Badger5 este un joc la loterie popular în Wisconsin, in care jucatorii trebuie sa aleaga 5 numere de la 1 la 31. Fiecare panou ii costa pe jucatori 1$. Jucatorii au posibilitatea de a juca cu aceleasi numere la 7 extrageri consecutive. Dar reamintim faptul ca valoarea premiului pentru un bilet creste odata cu numarul extragerilor. Potul cel mare porneste de la 10,000$ si creste cu 1,000$ pana cand cineva il v-a castiga!

Informatii Loterie

Nume :Wisconsin Badger 5 (5/31)
Tip joc5/31
Tara provenientaWisconsin, SUA
ExtrageriZilnic
Ora extragere:05:05
Metoda de extragere :electronica (numere generate aleatoriu de calculator)
Site Oficial https://wilottery.com
Pagina FB https://www.facebook.com/wilottery
Dată / Ora Numere