Rezultate Ungaria Otoslotto (5/90)

Pe ungureste “Ötöslottó”, ce este cunoscut si sub numele “Lotto 5”, este printre cele mai populare loterii din Ungaria. Cu jackpoturi ce pornesc de la 60 de milioane  Ft (191,666€) dar poate creste exponential si rapid de cand aceasta loterie a devenit una de tipul “rostogol”, Otoslotto ofera cu siguranta cateva lucruri care te vor entuziasma.

Istoria loteriei din Ungaria nu duce in anul 1770 cand a prima extragere Loto a avut loc in orasul Buda. In acest moment, toate jocurile la loto din Ungaria sunt controlate si conduse de compania Szerencsejatek (in traducere “jucand jocuri de noroc”).

Aceasta a fost stabilita in 1991 si a avut ca scop promovarea jocurilor de loterie in Ungaria. In cele din urma, aceasta companie de stat s-a dezvoltat in cel mai mare distribuitor de loterie din Ungaria. Aproximativ 2 treimi din adultii din Ungaria au declarat ca au jucat la lot-ul national. Compania “Szerencsejáték: asigura vanzarea interminabila de bilete prin intermediul a 3,600 de vanzatori locali pe suprafata intregii tarii, incluzand si loteria online lansata in Noiembrie 1998.

Informatii Loterie

Nume :Ungaria Otoslotto (5/90)
Tip joc5/90
Tara provenientaUngaria
ExtrageriSambata
Ora extragere:19:30 - 20:30
Metoda de extragere :mecanic (bile extrase din urna)
Site Oficial :https://bet.szerencsejatek.hu
Pagina FB :https://www.facebook.com/szerencsejatek.zrt
Dată / Ora Numere