Rezultate Oficiale Loto Polonia Keno (20/70)

Pe 26 mai 2008, la ora 7:00, a avut loc prima tragere la sorti a jocului Keno in Polonia , organizat de “Totalizator Sportowy“. In acest joc 20 de numere de la 1 la 70 sunt extrase la fiecare 4 minute, iar jucatorul poate alege cate numere doreste sa sterge, la ce ritm vrea sa joace si cate pariuri vrea sa faca. In functie de numarul de numere plasate, exista diferite grade de castig – inclusiv un grad de castig pentru un pariu in care niciunul dintre numerele selectate de jucator nu a fost jucat. In prezent, jocul este disponibil in casele de loterie . De la 1 mai 2014, cantitatea de castiguri pentru o singura miza a fost modificata.

De acum, jucatorii au sansa sa castige si mai multi bani si mult mai des. O noutate suplimentara in jocul Keno Polonia este capacitatea de a alege dintre unul pana la trei seturi de numere. Exista, de asemenea, mize pentru jocul de pe formular, care poate fi crescut in mod liber (de maximum 10 ori). Numerele selectate de jucator vor putea participa la 30 de trageri consecutive.

Mai jos veti gasi numerele castigatoare Keno Polonia (20/70) pentru ultimele extrageri din joc. Toate numerele castigatoare de la Keno Polonia vor fi postate aici in cateva minute dupa extragere oficiala.

Informatii Loterie

Nume :Polonia Keno (20/70)
Tip joc20/70
Tara provenientaPolonia
ExtrageriZilnic
Ora extragere:Din 4 in 4 minute / 07:34 - 00:34
Metoda de extragere :electronica (numere generate aleatoriu de calculator)
Site Oficial https://www.lotto.pl
Pagina Twitterhttps://twitter.com/lotto_pl
Dată / Ora Numere