Keno Washington Daily (20/80): Rezultate Oficiale

Loteria de la Washington a fost creata in iulie 1982 cu scopul de a oferi finantare statului. In noiembrie 2000, veniturile obtinute prin vanzarea de bilete au inceput sa fie alocate proiectelor educationale. Biletele Mega Millions au iesit la vanzare in 2002, iar Loteria de la Washington s-a alaturat Powerball in 2010. In 2010, veniturile Loteriei Washington sunt folosite pentru a oferi finantare pentru educație, dezvoltare economica si – chiar si acum – pentru Fondul General al statului. Un alt beneficiar al veniturilor din loterie este Programul de asistenta si educatie la copil, care lucreaza cu copii mici aflati in situatii dificile si ii ajuta sa obtina facilitatile de care au nevoie pentru a avea o experienta educativa plina de succes.

In anul fiscal 2017, Loteria WA a platit peste 422,05 milioane dolari in premii castigatorilor de loterie. Peste 126 de milioane de dolari in profituri la loterie au fost contribuite la programul WOPA Education si 33,9 milioane de dolari in comisioane au fost platite comerciantilor cu amanuntul.

Cu Daily Keno Washington, puteti castiga oriunde , de la 1 la 100.000 USD. Șansele generale de a castiga un premiu sunt 1: 8. Suma pe care o castigati depinde de cati bani pariati si cate dintre numerele dvs. se potrivesc cu numerele extrase.

Informatii Loterie

Nume :Keno Washington Daily (20/80)
Tip joc20/80
Tara provenientaWashington, SUA
ExtrageriZilnic
Ora extragere:06:00
Metoda de extragere :electronica (numere generate aleatoriu de calculator)
Site Oficial https://www.walottery.com
Pagina FB https://www.facebook.com/walottery
Dată / Ora Numere