Rezultate Germania Keno (20/70)

In Germania, jocul “Keno” este condus de compania “Lotto” dar este sub stapanirea guvernului. “Keno” este unul dintre cele mai populare jocuri loto din lume si detine o istorie ampla ce porneste undeva din China antica in timpul existentei dinastiei Han. Jocul a ajuns din China in Europa iar în cele din urma si in Germania unde jocul “Lotto 6 din 49” era cu mult mai raspandit si jucat. Intr-un timp numele “Lotto” devenise un termen general pentru cetatenii din Germania, “Keno” fiind introdus ca un subgrup al francizei “Lotto”.

In Germania aveti voie sa pariati doar sume mici, cum ar fi: 1, 2, 5 sau 10 euro pentru a juca “Keno”. In jocul “Germany Keno” puteti castiga pana la 1 milion de euro daca ghiciti toate cele 10 numere, pariul fiind pus pe suma de 10 euro. Exista de asemenea un asa-zis Plus 5, ce reprezinta ghicirea corecta a a ultimelor 5 numere de pe biletul dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a va califica in schimbul sumei de 75 de centi si puteti castiga pana la 5,000 de euro doar pentru un pariu pe o suma mica.

Extragerile jocului “Keno” din Germania au loc in fiecare zi aproximativ la ora 20:10 iar rezultatele sunt transmise prin televizor cu aproximativ 5 minute dupa extragere. Dispozitivul ce realizeaza extragerea este localizat intr-un oras din Germania si este un dispozitiv unic in toata lumea. Acesta genereaza numerele pentru jocul “Keno” total aleatoriu.

Informatii Loterie

Nume :Germania Keno (20/70)
Tip joc20/70
Tara provenientaGermania
ExtrageriZilnic
Ora extragere:20:10
Metoda de extragere :mecanic (bile extrase din urna)
Site Oficial https://www.lotto.de
Dată / Ora Numere