Rezultate Colorado Cash 5 (5/32)

Pe 24 Ianuarie 1983, Loteria din Colorado a inceput sa vanda bilete razuibile iar pe 23 Aprilie 1983 a avut prima extragere oficiala.

Inca din 1983, Loteria din Colorado a finantat cu peste 3 miliarde de dolari parcurile de recreare din Colorado si alte proiectele ce includ constructia scolilor publice. Organizatia “Great Outdoors Colorado Trust Fund” ( GOCO) distribuie 50% din veniturile Loteriei din Colorado prin concursuri a burselor la administratia locala si alocarea de fonduri proprietarilor de pamant, 40% din fonduri sunt destinate fundatiei “Convervation Trust Fund”, iar 10% ajung la parcurile “Colorado Parks” si “Wildlife”. Odata ce obiectivul oraganizatiei GOCO este atins, incasarile suplimentare pleaca la fondul “Building Excellent Schools”, fond destinat construirii scolilor .

Jocul “Colorado Cash 5 5/32” a pornit in Septembrie 1996 si a realizat mii de extragerii de-a lungul timpului. Jocul consta in alegerea a 5 numere de la 1 la 32. Extragerile pentru “Cash 5” se fac de 6 ori pe saptamana, in fiecare Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata noapte. “Colorado Cash 5” din este unul dintre cele mai bine cotate jocuri la loto din SUA.

Informatii Loterie

Nume :Colorado Cash 5 (5/32)
Tip joc5/32
Tara provenientaColorado, SUA
ExtrageriZilnic
Ora extragere:04:35
Metoda de extragere :electronica (numere generate aleatoriu de calculator)
Site Oficial https://www.coloradolottery.com
Pagina FB https://www.facebook.com/ColoradoLottery/
Dată / Ora Numere