Rezultate Oficiale Belgia Keno (20/70)

Oricine cauta mai multa flexibilitate decat cea care vine cu loterii nationale ar trebui sa incerce un joc precum Keno. Multe organizatii de loterii de stat au o astfel de oportunitate, iar Belgia Keno nu face exceptie.

Indiferent de tara de origine, Keno este intotdeauna aceeasi. Pot exista unele mici diferente regionale si iata tot ce trebuie sa stiti despre Keno belgian.

De obicei, Keno este un joc de noroc care seamana cu loteriile clasice dar cu o mica mentiune. Exista un set de 80 de numere, cu o selectie maxima de 20 de alegeri / extragere. In Belgia, setul total de numere este de 70, ceea ce imbunatateste sansele generale de a castiga un premiu.Keno permite mai multa flexibilitate decat celelalte loterii, deoarece jucatorii isi pot alege cifrele norocoase si pot alege setul de numere pe care doresc sa le joace.

Keno este usor de jucat si extragerile au loc in fiecare zi a saptamanii, in afara de duminica. Aveti libertatea de a alege setul de numere pe care doriti sa le jucati. Acest set va fi determinant pentru premiul de top.Fiecare extragere are 20 de numere alese la intamplare dintr-un set de 70. Jucatorii pot alege un set care consta de pana la 10 numere. Un set mai mare va fi mai scump de achizitionat, dar va creste si sansele de a castiga un premiu.

Dată / Ora Numere